Fantti

Ulkofantintie 121, 92100 Raahe

Hinnat jäsenille:
• Perhefantti 30 €
• Huvilafantti 30 €
• Saunafantti 30 €

Ulkopuolisille:
• Perhefantti 80 €
• Huvilafantti 150 €
• Saunafantti 150 €

Varauksia voi kysellä ammattiosaston toimistolta arkisin klo 7.00–15.30. Kaikkien vapaa-ajan tilojen varaukset AO 200-toimistosta, puh. 050 315 7770, 050 315 8759 tai petri.pirneskoski(at)ssab.com

[ubergooglemaps name="ao200"]

Perhefantti

Perhefantti (rivitalot 4 huoneistoa) on peruskorjattu vuonna 1998. Tilat on tarkoitettu perheiden loma- ja vapaa-ajan viettopaikaksi. Huoneissa on oma WC, suihku, makuuhuone kahdella vuoteella ja minikeittiö. Varustukseen kuuluvat Televisio, mikroaaltouuni, sähköhella, jääkaappi ja kahvinkeitin, sekä kuuden hengen ruokailuvälineet. Olohuoneessa on takka sekä kaksi levitettävää vuodesohvaa. Perhefantin asukkaiden käytössä on erillinen sauna.

Varauksen voi tehdä viikoksi kerrallaan. Varaustilanteen niin sopiessa voi Ammattiosaston kanssa sopia pitemmästäkin varaus ajasta. Liinavaatteet varaaja tuo itse, sekä siivoaa käyttämänsä tilat.

Huvilafantti

Huvilafantti (Vanha päärakennus) on peruskorjattu vuonna 1996. Rakennus ei ole talvikäytössä. Tilat soveltuvat perhejuhlien pitopaikaksi, sekä erinomaisesti koulutuskäyttöön. Rakennuksen yläkerrassa on kolme makuuhuonetta, alakerrassa on keittiö, takkahuone ja tilava sali. Rakennuksessa on yöpymistilat 12 henkilölle.

Varustukseen kuuluu jääkaappi, pakastearkku, sähkö- ja puuhella sekä ruokailuvälineen 30 henkilölle. WC ja sauna sijaitsevat erillisessä talousrakennuksessa. Liinavaatteet varaaja tuo itse, sekä siivoaa käyttämänsä tilat.

Saunafantti

Saunafantti (Hirsirakennus) on peruskorjattu vuonna 1997. Rakennus soveltuu työporukoiden yhteistilaisuuksiin, sekä monenlaisiin perhe- ja järjestö tilaisuuksiin. Saunafantissa on tilava tupa (istumapaikkoja noin 30 henkilölle), sekä nimensä mukaisesti tilava sauna, pesu ja pukuhuone. Keittiössä on varusteena sähköhella, astianpesukone, jääkaappi, mikroaaltouuni, kahvinkeitin ja puulämmitteinen leivinuuni ja takka.

Varustukseen kuuluu myös ruokailuvälineet noin 40 henkilölle. Tuvassa on televisio, video- ja stereolaitteet. Koulutus- ja kokoustilaisuuksia varten on piirtoheitin. Lisäksi pihapiiriin kuuluu tilava tanssilava.

 
Raahen kaupunki
Raahen nuorisotoimi
Fennovoima
Raahen Energia
Jäljen Jättiläinen
Hesburger
Ilopirpana
Raahen Seudun Asuntosäätiö
Lions Club
OP Raahe
Ramirent
K-citymarket
Botnia Outdoor
Tiiranlinna