Tule töihin!

Hyppää aktiivisten nuorien joukkoon eli täytä ja postita hakemus! Jokainen työntekijä on tärkeä, ilman vapaaehtoisia nuoria, ei olisi Sulattoa! Työntekijät päättää markkinointi-, tiedotus-, talous- ja hallintotiimi, joka koostuu pääsääntöisesti tiimien koollekutsujista. Käsittelemme hakemukset luottamuksellisesti.

Sulatto’17 tapahtuman järjestää Raahen nuorisovaltuusto.

Raahen seutukunnan suurin musiikkitapahtuma rakennetaan siis täysin nuorten voimin! Haluatko sinä olla yksi niistä reippaista ja aktiivisista nuorista? Jokaisen työpanosta tarvitaan! Sulatto’17 hakee tekijäjoukkoonsa nyt 80-100 nuorta tekijää. Edellytämme työntekijöiltämme vähintään 13 vuoden ikää.

Tärkein edellytyksemme on ehdoton päihteettömyys koko tapahtuman ajan eli alkoholin käyttäminen on ehdottomasti kiellettyä! Lisäksi odotamme hakijoiltamme reipasta mieltä ja kykyä tiimityöskentelyyn. Meillä on tarjota työtä koko tapahtuman ajaksi. Tapahtumapäivänä hakijan on oltava valmis tulemaan Pikkulahdelle kello 8 alkaen. Logistiikka- ja infrastruktuuritiimin jäsenyys edellyttää valmiutta työskentelemään myös tapahtumapäivää edeltävinä päivinä Sulatto-alueella.

Tiimisi koollekutsuja on sinuun yhteydessä ennen Sulatto-tapahtumaa ja sovitte yhdessä tarkemmin työvuoroistasi ja tehtävistäsi. Hakijan omat aikataulut, taidot sekä kiinnostukset otetaan ensisijaisesti huomioon. Työ on palkatonta vapaaehtoistyötä. Jokainen työntekijämme pääsee viettämään päivän aikana taukoja. Palkkioksi työntekijämme saavat koko tapahtuman ajan nauttia catering –teltan ruoka- ja juomapalveluista. Lisäksi työntekijämme pääsevät mukaan rakentamaan Raahen seutukunnan suurinta nuorisotapahtumaa ja saavat näin arvokasta työkokemusta.

Lähetä työnhakulomake sähköpostilla Ida Tiittaselle osoitteeseen ida.tiittanen@gmail.com tai hae alla olevalla lomakkeella

Lomake löytyy täältä >>

 
Raahen kaupunki
Raahen nuorisotoimi
Fennovoima
Raahen Energia
Jäljen Jättiläinen
Hesburger
Ilopirpana
Raahen Seudun Asuntosäätiö
Jot-Rent Oy
Lions Club
Partiolippukunta Merituuli ry
OP Raahe
Ramirent