Sulatto info

Sulatto’17 -nuorten rantabiletapahtuma on musiikillinen nuorisofestivaali

Aika: Lauantaina 5.8.2017
Paikka: Raahen pikkulahti

Osallistujat

Sulatto’17 on suunnattu 13 – 20-vuotiaille nuorille, Huvilahti’17 on suunnattu 2 – 10-vuotiaille lapsille vanhempineen. Tapahtumissa ei kuitenkaan ole ikärajaa. Osallistujia tapahtumaan odotetaan tulevan yli 2 000.

Pääsymaksu

Tapahtuma on pääsymaksuton

Päihteettömyys

Sulatto’17 on päihteetön tapahtuma. Kaikenikäisiltä tapahtumaan osallistuvilta odotetaan selväpäisyyttä. Alueella ei ole anniskelua ja paikalle tulijoiden reput tarkastetaan. Mikäli alueelle tulevalla henkilöllä, iästä riippumatta, on pullo hallussaan, tarkistetaan pullon sisältö. Alkoholipitoista juomaa sisältävät pullot, kaikki lasipullot ja kaikki avatut pullot (tältä osin myös muovipullot) kerätään pois. Korkkaamaton, muovinen virvoitusjuomapullo saa jäädä omistajalleen.

Osallisuus

Sulatto’17 toteutetaan nuorten osallisuushankkeena. Sulattoa eivät järjestä aikuiset, vaan nuoret. Raahen nuorisovaltuuston nimeämä työryhmä, noin 20-jäseninen Sulatto’17 -staabi vastaa tapahtuman suunnittelusta ja toteutuksesta. Staabia vetää päätoimitsija Ida Tiittanen. Staabin alaisuudessa toimii lukuisia tiimejä, jotka vastaavat käytännön järjestelyistä tapahtumaa ennen, sen aikana ja sen jälkeen. Sulaton ympärillä tulee toimimaan yhteensä noin 150 nuorta, jotka jakaantuvat yhteensä noin 10 tiimiin ja työryhmään. Staabin ja sen alaisten tiimien yhteystietoja löydät Ota yhteyttä -sivulta.

Hallinto ja talous

Tapahtuman järjestämisestä vastaa Raahen nuorisovaltuusto. Nuorisovaltuusto on yleisillä vaaleilla valittu vaikuttajafoorumi, joka koostuu noin 20 jäsenestä. Raahen nuorisovaltuusto ei ole kuitenkaan juridinen elin, minkä vuoksi se ei voi tehdä sitoumuksia esimerkiksi bändien tai lupa-asioiden osalta. Nuorisovaltuuston yhteistyökumppanina toimii Raahen kaupungin nuorisolautakunta, joka vastaa hankkeen hallinnoinnista. Keskeisiä yhteistyökumppaneita ovat myös Raahen Nuorison Tuki ry sekä muut eri järjestöt. Sulatto’17 tapahtuman raamibudjetti on noin 20 000 euroa. Menot rahoitetaan lähinnä sponsorisopimuksin sekä yhteisötukien voimin.

 
Raahen kaupunki
Raahen nuorisotoimi
Fennovoima
Raahen Energia
Jäljen Jättiläinen
Hesburger
Ilopirpana
Raahen Seudun Asuntosäätiö
Jot-Rent Oy
Lions Club
Partiolippukunta Merituuli ry
OP Raahe
Ramirent