TCT

TCT on positiivisenerginen party hop kolmikko Helsingistä!

Parikymppiset T.L, Comeetta ja Tiahu ovat tehneet musaa yhdessä jo pitkään ja ilahduttaneet nuorta yleisöä hillittömillä keikoillaan kautta maan. TCT:n iloiselle ja vauhdikkaalle meiningille on vaikea löytää suomalaista esikuvaa ja siksi oma musiikkityyli on nimetty party hopiksi. Genreen sisältyy hyväntuulinen hölmöys, häpeilemätön hauskanpito ja rento asenne kaikkeen tekemiseen.

T.L, Comeetta ja Tiahu ovat itseoppineita musantekijöitä. Samanhenkinen musamaku saatteli T.L:n ja Comeetan kouluaikoina tekemään musiikkia yhdessä. Innostus ja yhteinen näkemys johdatteli myös esiintymään ja keikkasettiin löytyi vuonna 2009 mukaan tuttu DJ Arctic Nerd ja myöhemmin myös T.L:n veli Tiahu.

TCT:n ensimmäinen sinkku Rannalle oli vuoden 2014 valtava kesähitti! TCT on saanut sinkusta kultalevyn ja biisi oli myös NRJ:n soitetuin kotimainen kappale koko vuonna! Rannalle sinkkua seurasi astetta kovempi bilebiisi Rammaa ja vuoden lopulla TCT esitteli kolmannen sinkkunsa Lavatanssit. Uutta musaa on työn alla ja pian kuultavissa! Tsekkaa biisien videot niin tiedät mistä on kyse:
Rannalle: TCT – Rannalle ft. Jontte Valosaari
Rammaa: TCT – Rammaa
Lavatanssit: TCT – Lavatanssit

Neljän hengen keikkakombona TCT toimii loistavasti! Keikkaa on todella paljon. Laulava, räppäävä, hyppivä ja hullutteleva kolmikko saa nopeasti mukaansa minkä vaan yleisön – fanikunta kasvaa vauhdilla. 
Raahen kaupunki
Raahen nuorisotoimi
Fennovoima
Raahen Energia
Jäljen Jättiläinen
Hesburger
Ilopirpana
Raahen Seudun Asuntosäätiö
Jot-Rent Oy
Lions Club
Partiolippukunta Merituuli ry
OP Raahe
Ramirent