Ilari

Kapteeni käskee -hitillä Spotify-listan kärkisijoille noussut Ilari on uusi kuuma nimi Suomen EDM- ja hip hop –piireissä.

Räppiä ja EDM:ää taitavasti yhdistelevä hittinikkari kiinnitettiin Warnerille – heti kun levy-yhtiössä kuultiin hänen Kato ku mä tanssin -kappaleensa demo. Biisi julkaistiinkin ensimmäisenä singlenä ja sitä on kuunneltu Spotifyssa jo yli puoli miljoona kertaa.

Toinen single Kapteeni käskee ilmestyi joulukuussa ja siitä tuli välittömästi jättihitti: kappale nousi suoraan Spotifyn kuunnelluimpien biisien sijalle 6 ja se on pysytellyt kymmenen kärjessä viikkotolkulla. Kappaleen kuuntelumäärät ylittävät pian kultaan oikeuttavan määrän.
– Elän hetkessä ja olen valmis kokeilemaan uusia juttuja spontaanisti. Saatan innostua nopeasti jostain ihan pähkähullusta ideasta ja alkaa työstää sitä täysillä, ulospäinsuuntautunut ja helposti inspiroituva Ilari kertoo.

Ilari on 24-vuotias rap-artisti, joka on tehnyt musiikkia jo useita vuosia ja keikkaillut kaveriporukalla. Hänen tunnusmerkkejään ovat voimakas ja vahva flow, menevät dancebiitit ja tekstien oivaltavuus.
– Musiikki on aina ollut mulle intohimo ja henkireikä. Teen biisejä fiilispohjalta. Huumori ja pilke silmäkulmassa ovat aina kuuluneet musassani, mutta välillä haluan käsitellä biiseissä joitain diipimpiäkin juttuja, Ilari kuvailee tyyliään.

Ilari tekee koko ajan lisää biisejä, ja hänen uusimmat kappaleensa ovat Desibelii feat. Sharon, Kukkuu feat. Sima, Hunajaa, sekä Bujaka feat. Sharon.

 
Raahen kaupunki
Raahen nuorisotoimi
Fennovoima
Raahen Energia
Jäljen Jättiläinen
Hesburger
Ilopirpana
Raahen Seudun Asuntosäätiö
Jot-Rent Oy
Lions Club
Partiolippukunta Merituuli ry
OP Raahe
Ramirent